Valentijns-chocoladetaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/01/2008 - 12:35
Bereidingswijze
Splits de eieren. Smelt de chocolade en de boter au bain marie. Voeg het eigeel en de suiker bij de chocolade en roer goed door elkaar. Klop het eiwit stijf en schep dit vorzichtid door de chocolade. Giet het mengsel in een ingevette taartvorm en bak de taart in 40 minuten in ene voorverwarmde oven van 175 graden. Laat de taart afkoelen en garneer het daarna met wat aardbeien.
Afbeelding
Valentijns-chocoladetaart
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 eieren
150 gr suiker
150 gr pure chocolade naar keuze
150 gr boter
1/2 bakje aardbeien
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1329656
Homepage ID
1341299
Smaak
Z
Teller
1869
Bron
Jumbo
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mar72
Gelegenheid