Bereidingswijze
De kikkerbilletjes in de roomboter zachtjes bakken tot ze lichtbruin en gaar zijn . Dan de tomaten de peterselie (nog wat over houden ) de knoflook en sambal erbij even pruttelen blus af met de wijn na een paar min. de koksroom erbij nog heel even laten pruttelen eventueel wat binden met de overgebleven bloem .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een voordelig snel en apart voorgerecht.
Ingrediƫnten
16 kikkerbilletjes (uit de vriezer supermarkt) 2 tenen knoflook
peper zeezout 1 theelepel sambalbadjak 1 ons roomboter
1 vol glas witte wijn 1 pakje koksroom
1 1/2 eetlepel gehakte peterselie
2 tomaten ongeveer 1 eetlepel bloem
peper zeezout 1 theelepel sambalbadjak 1 ons roomboter
1 vol glas witte wijn 1 pakje koksroom
1 1/2 eetlepel gehakte peterselie
2 tomaten ongeveer 1 eetlepel bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
tefalpan knoflookpers 4 mooie grote borden .
Leuke tips
Mooi op de borden scheppen nog wat peterselie er over heen strooien .
Heerlijk met vers bruin stokbrood en een glas Prosecco .
Thuis genieten .
Heerlijk met vers bruin stokbrood en een glas Prosecco .
Thuis genieten .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1329519
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
4306
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De kikkerbilletjes peperen en zouten door de bloem halen
de tomaten ontvellen en in kleine blokjes snijden de peterselie hakken .
de tomaten ontvellen en in kleine blokjes snijden de peterselie hakken .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid