Bereidingswijze
Maak van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20X20 cm.Rol de marsepein uit tot een vierkant van de zelfde grootte en leg dit op het bakpapier.De helft van de pure chocolade en de helft van de boter smelten.Roer dit door elkaar,laat het afkoelen en bestrijk de marsepein ermee.Laat de chocoladeglazuur drogen.Neem de chocolade-marsepein van het bakpapier en steek er met een hartvormig uitstekertje hartjes uit.Smelt de resterende chocolade en boter.Leg de hartjes met de marsepein naar boven op het bakpapier en bestrijk ze met het chocolademengsel.Laat het glazuur bij kamertemperatuur drogen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wees origineel en maak zelf chocoladehartjes voor je geliefde
Ingrediƫnten
200 gram pure chocolade
200 gram marsepein
60 gram gesmolten boter
200 gram marsepein
60 gram gesmolten boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1328536
Homepage ID
1341299
Smaak
Z
Teller
759
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid