Bereidingswijze
De aardappelschijfjes en de uien -knoflook -ansjovisolie even opbakken in 2 pannen (dan kan het goed garen )
dan de geklutste eieren prut er bij en garen
na een tijdje de omelet omdraaien met een bord of deksel en verder garen .
dan de geklutste eieren prut er bij en garen
na een tijdje de omelet omdraaien met een bord of deksel en verder garen .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor het vakantie gevoel thuis.
Ingrediƫnten
8 eieren 6 ons gekookte stevige aardappelen in schijfjes gesneden
6 tenen knoflook 2 uien zeezout peper 2 blikjes ansjovis
2 eetlepels peterselie (vers of gedroogd)
2 eetlepels bieslook (vers of gedroogd)
6 tenen knoflook 2 uien zeezout peper 2 blikjes ansjovis
2 eetlepels peterselie (vers of gedroogd)
2 eetlepels bieslook (vers of gedroogd)
Hulpmiddelen & keukengerei
2 Koekepannen Garde Knoflookpers blikopener .
Leuke tips
Heerlijk ...ieder een grote punt ...zo... of bij een verse salade met een malse biefstuk .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1328276
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
4509
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De uien pellen en in hele kleine stukjes snijden
de knoflook persen .
De ui en knoflook zachtjes glazig bakken met de ansjovis in de ansjovisolie .
De eieren klutsen met peper zout peterselie en de bieslook .
de knoflook persen .
De ui en knoflook zachtjes glazig bakken met de ansjovis in de ansjovisolie .
De eieren klutsen met peper zout peterselie en de bieslook .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid