Bereidingswijze
Snijd de rozijnen doormidden en laat ze 1 uur in de Amaretto staan.
Klop de Monchou met de suiker glad.
Voeg de rozijnen en 2 el Amaretto toe.
Klop de slagroom stijf en spatel dit door de Monchou.
Vul de chocoladecups met dit mengsel en plaats ze tot gebruik in de koelkast.
Klop de Monchou met de suiker glad.
Voeg de rozijnen en 2 el Amaretto toe.
Klop de slagroom stijf en spatel dit door de Monchou.
Vul de chocoladecups met dit mengsel en plaats ze tot gebruik in de koelkast.
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
MMMMm,....
Lekker samen met een glaasje champagne en je liefje
Lekker samen met een glaasje champagne en je liefje
Ingrediƫnten
100 g Monchou
2 el rozijnen
1 dl Amaretto
4 el poedersuiker
1 dl slagroom
1 doosje chocoladecups
2 el rozijnen
1 dl Amaretto
4 el poedersuiker
1 dl slagroom
1 doosje chocoladecups
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1327938
Homepage ID
1257603
Smaak
Z
Teller
1379
Bron
lycos
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid