Bereidingswijze
Beboter de vormpjes. Bak de champignons en laat ze afkoelen. Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie, de pesto, de tomatenstukjes en de stukjes mozzarella toe. Meng alles door elkaar. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Beleg de vormpjes met het deeg. Vul de belegde vormpjes met de massa. Bestrooi met wat geraspte kaas. Bak de vormpjes in een voorverwarmde oven van ± 180°C in ongeveer 20 minuten. Haal de hartige taartjes uit de vormpjes. De taartjes kunnen warm of koud gegeten worden.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
75 gr. champignons (gesneden)
40 gr. bladspinazie (diepvries)
5 zongedroogde tomaatjes (in stukjes gesneden)
70 gr. mozzarella (in stukjes gesneden)
6 gr. bloem (1 afgestreken eetlepel)
1 ei
15 gr. pesto (1 eetlepel)
peper en zout
een beetje geraspte kaas
6 plakjes deeg voor hartige taart
2 hartvormige bakvormpjes
40 gr. bladspinazie (diepvries)
5 zongedroogde tomaatjes (in stukjes gesneden)
70 gr. mozzarella (in stukjes gesneden)
6 gr. bloem (1 afgestreken eetlepel)
1 ei
15 gr. pesto (1 eetlepel)
peper en zout
een beetje geraspte kaas
6 plakjes deeg voor hartige taart
2 hartvormige bakvormpjes
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1327937
Homepage ID
1257603
Smaak
H
Teller
1724
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid