Bereidingswijze
De uien glazig in de roomboter bakken met zout en peper
de fricandeau plakken de peterselie er doorheen mengen .
Als laatste er wat peterselie over heen strooien .
de fricandeau plakken de peterselie er doorheen mengen .
Als laatste er wat peterselie over heen strooien .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker voor de lunch of makkelijk in het week-end .
Ingrediënten
4 ons fricandeau (broodbeleg) dun gesneden
5 grote uien
4 grote broodjes (afbak of van de warme bakker).
currysaus (van calve) zeezout peper ± 50 gr. roomboter.
peterselie (vers of gedroogd)
5 grote uien
4 grote broodjes (afbak of van de warme bakker).
currysaus (van calve) zeezout peper ± 50 gr. roomboter.
peterselie (vers of gedroogd)
Leuke tips
De open broodjes op de borden leggen het warme vlees met uien op de broodjes leggen ,de curry er over heen .
Eet smakelijk.
Eet smakelijk.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1327276
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
9703
Bron
eigen recept ( al 25 jaar)
Drank
Uit
Bookmarked
50
Aantal reacties
12
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De uien pellen en in kleine stukjes snijden .
Broodjes half open snijden .
Broodjes half open snijden .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid