Bereidingswijze
De uien en zuurkool mengen en op de broodjes leggen
de warme worstjes er boven op .
Je kunt ook de zuurkool apart daarna de uien en daarna de worstjes er op leggen het is op beide manieren erg lekker.
de warme worstjes er boven op .
Je kunt ook de zuurkool apart daarna de uien en daarna de worstjes er op leggen het is op beide manieren erg lekker.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hotdog´s voor het week-end of de lunch.
Ingrediënten
6 grote knakworsten uit een pot of uit de koeling bij de supermarkt
± 1pond zuurkool (vers of een zakje)
± 3 grote uien
± 50 gr. roomboter
mostert (calve flesje )
peper zeezout
6 grote afbakbroodjes of grote broodjes van de warme bakker.
± 1pond zuurkool (vers of een zakje)
± 3 grote uien
± 50 gr. roomboter
mostert (calve flesje )
peper zeezout
6 grote afbakbroodjes of grote broodjes van de warme bakker.
Leuke tips
Een ieder zo een lekkere hotdog .
De mostert apart want zonder mostert zijn
de hotdog´s ook erg lekker.
Eet smakelijk .
De mostert apart want zonder mostert zijn
de hotdog´s ook erg lekker.
Eet smakelijk .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1327121
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
9461
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De uien pellen in ringen snijden en glazig bakken met zout en peper. De zuurkool stoven in de roomboter.
De broodjes voor de helft insnijden .
De worstjes zachtjes verwarmen .
De broodjes voor de helft insnijden .
De worstjes zachtjes verwarmen .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid