Bereidingswijze
Het bladerdeeg vullen met het mengsel en dicht vouwen .
Recht of schuin en bestrijken met het ei en bestrooien met wat suiker.
In de oven op ± 200 gr. ± 15 min.
Recht of schuin en bestrijken met het ei en bestrooien met wat suiker.
In de oven op ± 200 gr. ± 15 min.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor kinderen zonder de likeur .
Ingrediënten
10 plakken roomboter bladerdeeg 1 ei
± 1 1/2 ons amandelspijs van de bakker ± 4 grote zoete appelen
± 1 1/2 ons rozijnen 1 glaasje grandmarnier ± 6 eetlepels rietsuiker.
± 1 1/2 ons amandelspijs van de bakker ± 4 grote zoete appelen
± 1 1/2 ons rozijnen 1 glaasje grandmarnier ± 6 eetlepels rietsuiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
Heerlijk bij koffie of thee.(nog warm)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1326276
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
6350
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De appels schillen in kleine stukjes snijden
de rozijnen weken in de likeur met de suiker.
(wat suiker over houden voor over de flappen)
Alle ingredienten door elkaar mengen . Het ei klutsen .
de rozijnen weken in de likeur met de suiker.
(wat suiker over houden voor over de flappen)
Alle ingredienten door elkaar mengen . Het ei klutsen .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid