Bereidingswijze
De 4 scholfilets dik besmeren met de monchou op elk filet een stuk zalm en wat dille leggen dicht rollen en met een prikker vast zetten.
Bakken in de pan of oven in de roomboter .
Bakken in de pan of oven in de roomboter .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gewoon lekker.
Ingrediënten
4 grote scholfilets ± 2 ons zalm 1 pakje monchou
zeezout peper dille (vers of gedroogd)
± 2 ons roomboter 4 cocktail prikkers.
zeezout peper dille (vers of gedroogd)
± 2 ons roomboter 4 cocktail prikkers.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven of koekepan.
Leuke tips
Heerlijk bij aardappelpuree en peentjes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1325896
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
2723
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De scholfilet en de zalm afspoelen droog maken en ze zouten en peperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid