Bereidingswijze
De amandelspijs kneden met het water dan rollen in de vorm van een kroket
elk rolletje op de plakjes bladerdeeg leggen
dicht vouwen ( rechthoekig of driehoekig)
en bestrijken met ei
suiker erop strooien
afbakken in de oven ± 15 min.
elk rolletje op de plakjes bladerdeeg leggen
dicht vouwen ( rechthoekig of driehoekig)
en bestrijken met ei
suiker erop strooien
afbakken in de oven ± 15 min.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker lux voor bij de koffie .
Ingrediënten
± 3 á 4 ons Amandelspijs van de bakker
10 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)
rietsuiker 1 ei half kopje water
10 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)
rietsuiker 1 ei half kopje water
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
Lauw serveren bij de koffie .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1324396
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
3050
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bladerdeeg ontdooien ei klutsen .
Oven op ongeveer 200 gr .(elektrisch of gas kan verschillen !)
Oven op ongeveer 200 gr .(elektrisch of gas kan verschillen !)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid