Bereidingswijze
Halveer de eieren en houd het eigeel apart.
Vermeng het eigeel met alle ingredienten.
Spuit dit mengsel met een grove slagroomspuit op de halve eieren.
Vermeng het eigeel met alle ingredienten.
Spuit dit mengsel met een grove slagroomspuit op de halve eieren.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke gevulde eieren.
Ingrediƫnten
10 eieren
klein blikje zalm
2 el mayonaise
1 el tomaten ketchup
1 tl worcestersaus
enkele druppels citroensap
scheutje cognac of sherry
1/8 l. room
peper, zout.
klein blikje zalm
2 el mayonaise
1 el tomaten ketchup
1 tl worcestersaus
enkele druppels citroensap
scheutje cognac of sherry
1/8 l. room
peper, zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Slagroomspuit met grote opening.
Leuke tips
Leg de eieren op een schaal bedekt met sla, of gebruik een extra eieren schaal.
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1324376
Homepage ID
1215994
Smaak
H
Teller
1569
Bron
Moeder.
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren hard koken (10 min) en af laten koelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid