Bereidingswijze
Roer de poedersuiker en cointreau door de puree. Schep in de diepvriesdoos en laat in ca 3 uur opvriezen. Wel af en toe door roeren met een vork. Verdeel over de glazen en garneer met een framboos.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frambozen-spoom
Ingrediƫnten
125 gr frambozen gepureerd (houd er wat achter voor garnering); 4 el poedersuiker; 30 ml cointreau; 750 ml prosecco
Hulpmiddelen & keukengerei
diepvriesdoos
Leuke tips
Neem mooie flutes! Ziet er prachtig uit. De glazen kun je ev. voor gebruik ook even in de vriezer zetten. Geeft een leuk effect.
Ook leuk is het om er een suiker randje bij te maken. Doop het glas omgedraaid in een laagje water en vervolgens in suiker.
Ook leuk is het om er een suiker randje bij te maken. Doop het glas omgedraaid in een laagje water en vervolgens in suiker.
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1324196
Homepage ID
1350430
Smaak
Z
Teller
12684
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid