Eiersalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/28/2007 - 17:48
Bereidingswijze
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze. Bedek een platte schaal met de blaadjes gewassen veldsla. Leg langs de rand plakjes tomaat en verdeel de in plakjes gesneden eieren over de schaal. Maak een saus van kwark, mayonaise, dragon, citroensap, suiker; zout en peper. Schep een paar lepels saus in het midden van de schaal en geef de rest er apart bij.
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is echt een heerlijk receptje voor bij de borrel op oudejaars avond. en niet moeilijk te bereiden!
Ingrediƫnten
6 eieren - 50 gr. veldsla of spinazie; 2 vleestomaten; . SAUS: 150 gr. kwark; 1 eetlepel mayonaise; 1/2 theelepel gedroogde dragon; 1/2 eetlepel citroensap; 1/2 theelepel suiker; zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
pan; grote platte schaal
Leuke tips
Heerlijk bij de borrel en zeker op oudejaars avond!!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1324037
Homepage ID
1250931
Smaak
H
Teller
455
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ruthbrock
Gelegenheid