Bereidingswijze
1. Klop de room, voeg er voorzichtig de helft van de zalmeitjes, de helft van de fijngehakte dille,
de fijngehakte tomaten, zout en peper aan toe.
2. Vul de glaasjes voor drie vierde met deze mengeling.
3. Zet ze in de koelkast.
4. Snijd de zalm in reepjes, leg die op het romige mengsel en besprenkel ze met enkele
druppeltjes citroensap. Verdeel de overige eitjes over de glaasjes en werk af met wat dilletakjes.
de fijngehakte tomaten, zout en peper aan toe.
2. Vul de glaasjes voor drie vierde met deze mengeling.
3. Zet ze in de koelkast.
4. Snijd de zalm in reepjes, leg die op het romige mengsel en besprenkel ze met enkele
druppeltjes citroensap. Verdeel de overige eitjes over de glaasjes en werk af met wat dilletakjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk en op voorhand te bereiden
Echt iets voor de feestdagen
Echt iets voor de feestdagen
Ingrediƫnten
4 sneetjes gerookte zalm
10 cl vloeibare room
1 potje zalmeitjes
1 tuiltje dille
1 citroen
2 rijpe tomaten
Zout en peper
10 cl vloeibare room
1 potje zalmeitjes
1 tuiltje dille
1 citroen
2 rijpe tomaten
Zout en peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1322816
Homepage ID
1286472
Smaak
R
Teller
111720
Bron
Carrefour
Drank
Uit
Bookmarked
373
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid