Grijze garnaaltjes met granaatappelpitjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/17/2007 - 10:52
Bereidingswijze
Doe 3 el granaatappel pitjes bij de gepelde garnalen. Pureer de rest van de granaatappelpitjes heel kort met een staafmixer. Zeef het sap. Meng 2 el van dit sap met de olijfolie en het limoensap en kruid met peper en zout.
Verdeel het granaatappel/ garnaaltjesmengsel over glaasjes en giet er wat sap over. Werk af met een klein blaadje munt
Afbeelding
Grijze garnaaltjes met granaatappelpitjes
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en trendy amuse gerecht
Ingrediƫnten
100gram grijze garnalen
2 eetlepels limoensap
1 eetlepel olijfolie
6 munt blaadjes fijn gesnipperd
1 granaat appel(pitjes uitgehaald en de witte vliesjes ervan verwijderd )
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1322156
Homepage ID
1286472
Smaak
A
Teller
4558
Bron
Nina
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hugoray1
Gelegenheid