Bereidingswijze
Elke soort vis mooi in het rond op de borden leggen
tot het bord helemaal is opgevuld met de vis .
Daarop de eetlepel of amuse lepel ( goed) gevuld met de gekleurde viskuit leggen .
(bij elk bord apart een schaaltje..
met whiskysaus serveren voor bij de garnalen en de crabstic´s ).
tot het bord helemaal is opgevuld met de vis .
Daarop de eetlepel of amuse lepel ( goed) gevuld met de gekleurde viskuit leggen .
(bij elk bord apart een schaaltje..
met whiskysaus serveren voor bij de garnalen en de crabstic´s ).
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Al de vis vers van de visboer !
Een luxe vooraf zonder al te veel moeite.
Een lust voor ´t oog op de borden.
Een luxe vooraf zonder al te veel moeite.
Een lust voor ´t oog op de borden.
Ingrediënten
3 ons gerookte paling 3 ons gerookte zalm 1 pakje crabstic´s
4 haringen 3 ons garnalen 2 potjes gekleurde viskuit (zwart of rose)
whiskysaus.
4 haringen 3 ons garnalen 2 potjes gekleurde viskuit (zwart of rose)
whiskysaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
4 grote Borden 4 grote Eetlepels
of 4 amuse lepels.
of 4 amuse lepels.
Leuke tips
Heerlijk met warm afgebakken broodjes en roomboter.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1321976
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
6410
Bron
eigen idee
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De haringen op extra graatjes nakijken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid