Aardbeiensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/14/2007 - 08:50
Bereidingswijze
snijd het stuk geitenkaas in 4 plakken, giet over ieder plakje een beetje honing.
Leg ze op bakpapier of op een houten snijplank in een voorverwarmde oven op ongeveer 160 graden.
Haal de geitenkaasjes eruit als ze zacht beginnen te worden.
Verdeel de rucola over de borden en besprenkel deze met wat mosterdhoningdressing. Verdeel de aardbeien en geitenkaas over de rucola. Bestrooi nog met nog wat extra peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hele leuke combinatie van smaken, de zachte toch duidelijke smaak van de geitenkaas samen met de mooie zoete smaak van de aardbeien en de houtachtige smaak van de rucola.
Ingrediƫnten
300 gr aardbeien, 150 gr zachte geitenkaas, 50 gr rucola, 2 el honing, fles mosterd-honingdressing (bij voorkeur van oil en vinegar), vers gemalen peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
bakpapier of houten snijplank die in de oven kan.
Leuke tips
Serveer op een groot bord (ziet er heel gaaf uit).
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1321696
Homepage ID
1315312
Smaak
A
Teller
1066
Bron
Beetje van mezelf en een beetje van mijn kookboek.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen en in vieren snijden.
Rucola wassen en goed laten uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mutsje79
Gelegenheid