Bereidingswijze
Broodjes door Snijden de 8 Helftjes in de Oven 1 Minuut Langer
Af bakken dan op de Verpakking staat Ook de Tomaten door de Helft Snijden .
Af bakken dan op de Verpakking staat Ook de Tomaten door de Helft Snijden .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht .
Ingrediƫnten
Olijfolie verde Fijn Zeezout 2 Tomaten 4 Tenen Knoflook
4 Afbakbroodjes .
4 Afbakbroodjes .
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven .
Leuke tips
De Broodhelftjes per 2 stuks op een Bord de Halve Tomaat het Teentje Knoflook er bij leggen en een kannetje Olijfolie verde en het Zeezout op Tafel zetten ! de Tomaat en de Knoflook op het Warme Hard Gebakken Broodje Wrijven .
Heerlijk met een Koele Droge Witte Wijn.
Heerlijk met een Koele Droge Witte Wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1319640
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
6809
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven aan .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid