Bereidingswijze
de Haringen in ± 2 cm. Dikke Stukjes Snijden de Tomaten in kleine Blokjes Snijden de Ui in Zeer Kleine Blokjes Snijden de Maionaise het Zout .
Alles in een Schaal doen en rustig door Elkaar Mengen als laatste de Bieslook Knippen en er op Snipperen .
Alles in een Schaal doen en rustig door Elkaar Mengen als laatste de Bieslook Knippen en er op Snipperen .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Goed Voor Op Een Avond Als Je Niet Uitgebreid Koken Wil..
Ingrediënten
8 Haringen 4 Tomaten 1 Grote Ui Zout 10 Volle Eetlepels Volle Maionaise (misschien eigen gemaakte) Verse Bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaal Snijplank Mes Schaar
Leuke tips
Met Lux Witbrood en Grof Bruinbrood .In Dikke Plakken Snijden .
Het Brood Dakpansgewijs op een platte schaal leggen .
Het Brood Dakpansgewijs op een platte schaal leggen .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1319596
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
1623
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de Haringen goed na kijken of de Graten er uit zijn ! de Tomaten Ontvellen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid