Bereidingswijze
De Paprika Ui en Knoflook in de Olijfolie garen Zeezout en Peper er bij voegen .Het vocht moet verdampt zijn . De geklutste Eieren er op gieten zachtjes laten garen .Na 5 min. De Omelet op een Bord schuiven omdraaien en weer terug in de Pan schuiven en de andere kant garen . nog ± 10 min .(Dat licht aan de Warmte Bron die je gebruikt).
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
6 Eieren 2 Rode -Paprika´s 2 Grote Rode-Uien 4 Tenen Knoflook Zeezout Peper Olijfolie-verde.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan.
Leuke tips
De Omelet opdienen met een Verse Brabantse Mik van de Warme Bakker .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1319296
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
4195
Bron
eigen recept.
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De Paprika Ui en Knoflook in kleine blokjes snijden . De Eieren klutsen het Zeezout en de Peper er bij voegen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid