Bereidingswijze
Snijd de aardappelen in klein blokjes en bak die in de koekenpan, samen met de spekblokjes, in de boter of olie. Voeg drie eetlepels water toe en laat onder een deksel vijf minuten garen. Voeg dan de gehakte ui toe en laat nog vijf minuten smoren. Breng dan het mengsel op smaak met zout en peper en doe het over in een ovenschaal. Bedek met dunne plakken Kruidenbrie. Zet in de op 220 C voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 kg vastkokende aardappelen
50 g mager spek in blokjes
50 g boter of een scheutje olie
1 gehakte ui
peper
zout
200 g Kruidenbrie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
130559
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
486
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwasrmen op220 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid