Kokostaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 17:54
Bereidingswijze
roer de eieren, de suiker en de boter tot een schuimige luchtige massa en meng daarna geleidelijk de kokosvlokken, de gezeefde bloem, het bakpoeder en het zout erdoor.
Schep het beslag in een beboterde springvorm en bak de taart +/- 45 minuten in het midden van de oven op 180 graden.
Ingrediƫnten
3 eieren, 200 gr. suiker, 200 gr. boter, 200 gr. kokosvlokken, 250 gr. bloem, 2 theelepeltjes bakpoeder, 1 afgestreken theelepel zout.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
129747
Homepage ID
15600
Smaak
Z
Teller
415
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de oven voorverwarmen op 180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin
Gelegenheid