chocoladerol met advokaatroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 14:41
Bereidingswijze
de roomboter met de suiker tot creme roeren.
De vanillesuiker en de eieren er goed door mengen.
De bloem met de cacao en het bakpoeder over de creme zeven en samen met de advocaat erdoor roeren.
het beslag in de vorm doen en midden in de ovenca. 40 min bakken.
de cake een paar minuten in de vorm laten afkoelen.
dan op een rooster omkeren en verder laten afkoelen.
Vlak voor het serveren, de slagroom met de klopvast of slagroomversteviger en de suiker stijfkloppen en met advokaat op smaak brengen.
Aantal personen
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snel te breiden cakebeslag gebakken in kabel- of reerugvorn.Mooi decoratief en lekker
Ca 260 kcal. per plak
Ingrediƫnten
  • 125 gr roomboter
  • 125 gr suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 200 gr tarwebloem
  • 50 gr cacao
  • 1 theel. bakpoeder
  • 0,5 eetl. advokaat



    ter garnering

  • 4 dl slagroom
  • 1 zakje klopvast of 2 zakjes slagroomversteviger
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 6 eetl advocaat
  • 4 eetl geschaafde chokolade
  • 16 chocoladeblaadjes

  • Hulpmiddelen & keukengerei
    oven
    bakvorm met kabestructuur
    Leuke tips
    slagroom in de slagroom spuit doen met een stervormig mondstuk.
    De cake in 16 plakken snijden en elke plak garneren met een slagroomrozet, een chocoladeblaadje en wat geschaafde chocolade.
    Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    129710
    Homepage ID
    8427
    Smaak
    Z
    Teller
    479
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    oven voorverwarmen op 175 graden.
    bakvorm met kabelstructuur invetten.
    als je die niet hebt gaat een cakevorm ook wel.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    ellentje
    Gelegenheid