Sandwichrolletjes Met Zalm En Dille

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/19/1999 - 12:49
Bereidingswijze
Plakken brood ontkorsten en met deegroller nog iets uitrollen.
Plakken brood besmeren met bona halfvol. Plakken zalm erover verdelen.
Mascarpone loskloppen en dille erdoor roeren. Mengsel over zalm uitstrijken. Broodplakken vanaf korte kant oprollen en strak in plasticfolie wikkelen. In koelkast ca. 2 uur laten opstijven. Folie verwijderen en broodrol in plakjes snijden.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker hapje
Ingrediƫnten
2 plakken casinobrood in de lengte gesneden.

Bona halfvol

200 g gerooktezalm in plakken

100 g mascarpone

3 el fijngesneden dille (diepvries)

Hulpmiddelen & keukengerei
extra nodig deegroller, plasticfolie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
128344
Homepage ID
13540
Smaak
N
Teller
4052
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vraag de bakker om het brood in de lengte te snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ducky
Gelegenheid