Tartaar Van Gerookte Paling Op Blaadjes Witlof

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 11:13
Bereidingswijze
Basilicum heel fijn knippen. Palingfilet in kleine stukjes snijden, In kom fijngehakte basilicum en palingfilet mengen. Knoflook pellen en boven palingtartaar uitpersen. Geheel goed doorscheppen en op smaak brengen met peper. Blaadjes witlof wassen en droogdeppen met keukenpapier. Palingtartaar over blaadjes witlof verdelen.
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens wat anders dan op een toastje.
Ingrediƫnten
Voor 10 stuks: 1/2 zakje verse basilicum, (versgemalen) zwarte peper, 1 pakje gerookte palingfilets (100 gram), 2 teentjes knoflook, 10 blaadjes witlof.
Leuke tips
Gevulde blaadjes rangschikken op platte schaal en garneren met blaadjes basilicum.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
127015
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
729
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters
Gelegenheid