Aubergineschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 15:51
Bereidingswijze
Bak de tartaar rul met de ui zout, peper, oregano en knoflook.Leg in een ovenschaal om en om de tartaar aubergine aardappelen en de tomaten, meng yoghyrt ei en feta doorelkaar en schenk dit over het gerecht. Bak het geheel in 45 min. in de oven.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
ovenschotel met aubergine en tartaar
Ingrediƫnten
200 gram tartaar, 1 ui, 1 hele aubergine, 4 rauwe aardappelen, 4 tomaten, 1.5 dl yoghurt, 1 ei, feta kaas of geraspte kaas, zout, peper, oregano en knoflook.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven en ovenschaal.
Leuke tips
Doe er een lekkere frisse rauwkostsalade bij.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125388
Homepage ID
7710
Smaak
N
Teller
1972
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aubergine en de aardappelen en tomaten in plakjes snijden. Ovenschaal invetten oven voorverwarmen 200*C. stand 4
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ansp
Gelegenheid