Monchoutaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/23/1999 - 13:53
Bereidingswijze
gekruimelde biskwie en gesmolten margarine mengen en mengsel in springvorm verdelen. Goed aandrukken. In koelkast plaatsen.
Geklopte slagroom en monchou/suikermengsel dooreen roeren. Mengels over de biskwiebodem spatelen. In koelkast.
Vlaaivulling over de taart verdelen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Monchoutaart met bodem van biskwie.
Ingrediƫnten
200 gr. volkoren biskwie
150 gr. margarine
2 kleine pakjes monchou
1/8 l slagroom
100 gr. witte basterd
1 zakje vanillesuiker
1 blik vlaaivulling (Jonkerfris of Hero)
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer, keukenmachine, springvorm (ca. 24 cm)
Leuke tips
Garneren met slagroom, vers fruit, kaarsjes, berensnoepjes, smarties, enz.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124981
Homepage ID
11073
Smaak
Z
Teller
81425
Waardering aantal
7
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
165
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Biskwie kruimelen, margarine smelten, slagroom kloppen met vanillesuiker, monchou en basterd door elkaar roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
estar
Gelegenheid