Schnitzels In Wijnsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 11:49
Bereidingswijze
Wrijf de schnitzels in met peper en zout. Bak de schnitzels snel aan beide kanten bruin met een klein beetje boter of olie. Leg de schnitzels als ze bruin zijn in de schaal en doe salie in de koekepan samen met de wijn en bak dit nog even flink op. Beleg de schnitzels ondertussen met kaas, tomaat en ui en strooi als laatste de wijn/salie jus erover. De schaal kan nu de oven in gedurende 10 a 15 minuten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Schnitzels gegratineerd met kaas en tomaat in witte wijnsaus. Heerlijk en ook erg makkelijk en snel te bereiden!
Ingrediƫnten
rijst, 2 schnitzels, kaas, 1 ui of bosuitjes, twee ? drie tomaten, peper, zout, 1 dl witte wijn (of meer) en salie (of thijm bij gebrek aan salie)
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan, ovenschaal
Leuke tips
Ik vind het erg lekker met sla en rijst (omdat de jus daar goed in trekt), maar je kan er natuurlijk ook (gebakken)aardappelen bij doen of pasta.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124647
Homepage ID
1258
Smaak
N
Teller
512
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vet een ovenschaal in en snij de tomaten en uien voor.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wendy
Gelegenheid