Cordon Bleu Or Cordon Hawaii

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 07:28
Bereidingswijze
de hamlap dubbelvouwen.
zout en peper aan de paneermeel toevoegen en goed mengen.
de hamlap door de bloem halen
dan door het ei mengsel halen en daarna in de paneermeel doen.
als het in het paneermeel is, de paneermeel goed erin slaan met een vlakke hand.
de olie verwarmen tot er net damp afkomt.
de gepaneerde lapjes er in leggen en 5 minuten bakken aan iedere kant.
Afbeelding
Cordon Bleu Or Cordon Hawaii
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gepaneerde hamlapjes met ham en kaasvulling of met kaas en ananasvulling
Ingrediƫnten
4 magere hamlapjes van ca 75 g per stuk
4 dunne plakjes ham
4 dunne plakjes kaas b.v. zwitserse
voor de hawaii 2 plakken ananas uit blik
2 eieren
3 el melk
paneermeel
bloem
olie
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
vleeshamer, plastic folie
koekepan en pannekoeksmes
Leuke tips
serveren met een plakje citroen en peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124287
Homepage ID
4315
Smaak
N
Teller
3451
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
53
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de hamlapjes tussen 2 stukken plastic leggen en met een vleeshamer dun slaan zodat ze vrij groot worden.
zout en peper er op strooien, pas op met zout vanwege de ham en kaas
een plakje ham en kaas er op leggen of een plakje kaas en een halve ananas schijf erop leggen.
de eieren loskloppen met wat melk
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
baya
Gelegenheid