Tagliatelli Garnaal

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 18:25
Bereidingswijze
ui aanbakken met roomboter of olijfolie
zodra glazig de knoflook erdoor
prei, paprika en champignons toevoegen
zacht roeren en laten sudderen tot champignons slinken
garnalen, rivierkreeftjes en krab (gesneden) toevoegen
al roerend op temperatuur brengen
blikje doperwtjes toevoegen
pan water voor pasta opzetten met wat zout en een drupje olijfolie
als het water kookt de creme fraiche door de saus roeren
de pasta opzetten als men gewoon is
italiaanse tuinkruiden toevoegen aan saus
de saus zachtjes door laten trekken
circa twee a drie minuten voor de pasta gereed is de mascarpone door de saus scheppen en eventueel iets binden
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
tagliatelle met garnalen en mascarpone saus
Ingrediƫnten
creme fraiche
garnalen
rivierkreeftjes
krabsticks
ui
knoflook
peper (of pepermolen)
mascarpone met gorgonzola (niet de zoete!)
tagliatelli verde
preitje
paprika
klein blikje doperwtjes
doosje champignons
italiaanse tuinkruiden
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank,
vergiet
hapjespan
spaghetti koker of grote pan
Leuke tips
met zoete witte wijn of rose
kaarsen erbij, leuk dekken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124231
Homepage ID
8248
Smaak
P
Teller
2461
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
groenten wassen en fijnsnijden
bij gebruik van peper circa de helft gebruiken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
edbronner
Gelegenheid