Varkenshaasje In Jachtsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 18:14
Bereidingswijze
varkenshaasjes uit de schaal halen goed droog deppen en de kruidnagels verwijderen, pakje roomboter (Linera) in de pan goed verhitten dan de varkenshaasjes om en om goed bruin bakken, varkenshaasjes eruit halen, 1 pakje jachtsaus in de pan op laag vuur en goed roeren, meteen aanlengen met de marinade uit de schaal zodat er een papje ontstaat dan het 2e pakje jachtsaus erbij en weer aanlengen (uien er gewoon bij doen) de varkenshaasjes in de pan en dit zo'n anderhalf uur a twee uur laten sudderen, intussen de champignons in een ander pannetje een beetje aanbakken en bij de varkenshaasjes doen, het vlees geregeld omdraaien en goed opletten dat de saus op goede dikte blijft en indien nodig aanlengen met de rode wijn
Dit recept zal altijd slagen zowel bij jong en oud!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
om je vingers erbij af te likken zo lekker!! Slaagt altijd! Succes.
Ingrediƫnten
4 varkenshaasjes, 1 pakje roomboter, kruidnagels, laurierbladeren, 2 pakjes KNORR jachtsaus, 1 fles rode wijn, 2 uien, bakje champignons (of kastanjechampignons)
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Leuke tips
lekker met gebakken aardappeltjes of pommetjes, broccolli of harricotsverts (bijgerechten eenvoudig houden, omdat de saus op zich ontzettend lekker is)
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124229
Homepage ID
10510
Smaak
N
Teller
5342
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
63
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1 dag tevoren, het vlees bestrooien met zout en peper, hier en daar wat kruidnagels in steken, alles in een schaal leggen, wijn erin gieten dit aanlengen met water, wat laurieblaadjes en 2 uien erin, schaal afdekken met folie en een dag in de koelkast laten staan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nicol
Gelegenheid