Bereidingswijze
Leg op 2 borden een paar blaadjes sla. Hoeft niet. Schep een lepel van de saus hierop. Leg hierop een paar stukjes krab. Weer een laagje saus en weer wat saus enz. enz.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
aangepaste versie uit het kookboek voor kerels van Skol 1978
Ingrediƫnten
1 blikje krab, 2 el tom.ketchup, 4 el mayonaise, 2 el room, 1/2 tl worchestershire saus, 1/2 tl paprikapoeder, 1 rijpe avocado, 1 el whiskey, evt. blaadjes sla en stokbrood.
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
Serveer het met stokbrood.
Als je het verdeelt over 4 kleine schaaltjes heb je een leuk voorgerecht.
Als je het verdeelt over 4 kleine schaaltjes heb je een leuk voorgerecht.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124071
Homepage ID
5310
Smaak
P
Teller
2866
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de krab uitlekken. Verwijder de baleinen
Doe de mayo en ketchup in kom, voeg daar drank, paprikapoeder en worchestershiresaus aan toe. Als laatste de room. Avocado schillen en in blokjes snijden. Blokjes door de saus doen.
Doe de mayo en ketchup in kom, voeg daar drank, paprikapoeder en worchestershiresaus aan toe. Als laatste de room. Avocado schillen en in blokjes snijden. Blokjes door de saus doen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid