Paprikakwarktaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 09:20
Bereidingswijze
Vulling: Cashewnoten fijnhakken en met rest
kwark, eieren, rozijnen, kaas, kruiden, bouillonpoeder door elkaar mengen. De gefruite paprika, uien en knoflook toevoegen en de vorm gieten. 45 minuten bakken op 225 graden. Als hij te donker wordt folie eroverheen doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk recept, ook voor een buffet
Ingrediƫnten
125 gr BLOEM, 1/2 zout, 140 gr koude boter,
250 gr kwark, 1 gr papr. 1 rode, 2 uien, 2 knoflook, kerrie, 3 eieren, 2 tl bouillonpoeder, 75 gr rozijnen, 150 gr oude ger. kaas, 150 grs cashewnoten.
Hulpmiddelen & keukengerei
Taartvorm, oven.
Leuke tips
Lekker met stokbrood en kruidenboter.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124010
Homepage ID
9511
Smaak
N
Teller
543
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bodem: bloem, boter en 125 gr kwark door elkaar kneden en wegzetten in de koelkast.
Taartbodem en randen invetten en bestrooien met paneermeel. Taartbodem bedekken met deeg.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise
Gelegenheid