Kruidenboter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 20:08
Bereidingswijze
Haal de kruidenboter een half uur voor gebruik uit de koelkast. Dan wordt hij lekker zacht.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
kruidenboter met witte wijn
Ingrediƫnten
1 pond echte roomboter, 1 zakje peterselie, 1 zakje bieslook, twee teentjes knoflook, twee eetlepels kerrie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Keuekmachine, pan,mes, spatel, maatbeker.
Leuke tips
Op stokbrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
123992
Homepage ID
8575
Smaak
N
Teller
324
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de roomboter zacht worden. Gooi haar in de keukenmachine.
Doe 2 dl. witte mouserende wijn in een pannetje. Doe de peterselie en bieslook erbij en kook dit in. Pers de knoflook erboven uit.
Doe dit mengsel ook in de keukenmachine en doe er de kerrie bij. Pureer het geheel en spatel het geheel uit de keukemachine.
Zet het geheel in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ctsijm
Gelegenheid