Chocolade Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 15:18
Bereidingswijze
Breng een pan met water aan de kook en zet de steelpan met de (geraspte, gesneden, gehakte) chocolade erin. Laat de chocolade al roerende smelten (au bain marie of zoiets met een duur woord). Als de chocolade een beetje papperig wordt het water erbij doen en de vanillesuiker.
Vertel iets leuks over dit recept
Warme chocolade saus
Ingrediƫnten
1 reep pure of melkchocolade
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel water
Hulpmiddelen & keukengerei
steelpannetje
en een gewone pan
Leuke tips
Erg lekker bij vanille ijs en roomijs
en dan vooral met bananen schijfjes en slagroom (de "banane Royal").
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123951
Homepage ID
1258
Smaak
Z
Teller
419
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Chocolade raspen of in stukjes hakken/ snijden (wat voor bui je net hebt).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wendy
Gelegenheid