Bereidingswijze
Braad de filets samen met de prei in de pan. Zo'n circa 10 min.
Doe mix van slagroom, wijn, worcestershire saus in een pannetje en verwarm het. Bloem toevoegen tot gladde saus ontstaat. Gooi het geheel in de braadpan en laat het samen met de filets en prei nog even sudderen.
Doe mix van slagroom, wijn, worcestershire saus in een pannetje en verwarm het. Bloem toevoegen tot gladde saus ontstaat. Gooi het geheel in de braadpan en laat het samen met de filets en prei nog even sudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
4 kabbeljauwfilets in een romige wijnsaus.
Ingrediƫnten
4 kabbeljauwfilets uit de diepvries, 1 prei, 1 dl. zoete witte wijn, 250 ml. slagroom, 1eetlepel worcestershire saus, een handje gesipperde verse bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, maatbeker, mes, klein pannetje.
Leuke tips
Met aardappelen, mix van fijne boontjes en wortelen en een glas zoete witte wijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123820
Homepage ID
8575
Smaak
N
Teller
512
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal de filets een uur van tevoren uit de vriezer. Snij de prei. Mix de wijn, slagroom en worcestershiresaus in een maatbeker. Snipper de verse bieslook.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid