Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Vet een bakplaat in.
- Pel de ui en snijd hem in flinterdunne ringen.
- Rol het pizzadeeg uit en verdeel het in vier stukken.
- Rol de deegplakjes iets uit.
- Bestrijk twee deegplakjes met de rode pesto.
- Verdeel de uiringen erover.
- Dek het af met de andere 2 deegplakjes.
- Bestrooi de bovenkant met rozemarijn en een klein beetje grof zeezout.
- Bestrijk het voorzichtig met olijfolie.
- Snijd de twee deeglapjes in de vorm van een hart.
- Druk de zijkant stevig op elkaar, vouw de randen eventueel iets om.
- Leg de harten op de bakplaat en bak ze in 10 a 15 minuten lichtbruin.
- Laat ze op een taartrooster afkoelen.
- Vet een bakplaat in.
- Pel de ui en snijd hem in flinterdunne ringen.
- Rol het pizzadeeg uit en verdeel het in vier stukken.
- Rol de deegplakjes iets uit.
- Bestrijk twee deegplakjes met de rode pesto.
- Verdeel de uiringen erover.
- Dek het af met de andere 2 deegplakjes.
- Bestrooi de bovenkant met rozemarijn en een klein beetje grof zeezout.
- Bestrijk het voorzichtig met olijfolie.
- Snijd de twee deeglapjes in de vorm van een hart.
- Druk de zijkant stevig op elkaar, vouw de randen eventueel iets om.
- Leg de harten op de bakplaat en bak ze in 10 a 15 minuten lichtbruin.
- Laat ze op een taartrooster afkoelen.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
1 stuk(s) uien
1 blik pizzadeeg (gekoeld)
3 eetlepel(s) pesto (rood)
1 theelepel(s) rozemarijn
0.50 eetlepel(s) zout (grof)
0.50 eetlepel(s) olie (olijf)
1 blik pizzadeeg (gekoeld)
3 eetlepel(s) pesto (rood)
1 theelepel(s) rozemarijn
0.50 eetlepel(s) zout (grof)
0.50 eetlepel(s) olie (olijf)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123479
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
612
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid