Kalfsschnitzel/Noten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 15:27
Bereidingswijze
Maak de braadpan aan met croma en strooi er een gesnipperd uitje in. Leg de schnitzels erin en bak ze in circa 5 minuten rustig gaar en goudbruin. Haal de schnitzels eruit en blus de braadpan met 1 dl. witte wijn af. Schep twee eetlepels van dit mengsel over de schnitzels.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kalfsschnitzel met puree van noten
Ingrediƫnten
4 kalffschnitzels(vraag de slager ze extra plat te slaan. 4 bladen sla, tomatenpuree, creme fraiche, peper, zout, cashewnoten, perzik.
Hulpmiddelen & keukengerei
mes, cocktailprikkers, kom, keukenmachine, braadpan.
Leuke tips
Met gebakken aardappels en een frisse salade en broccoli.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123327
Homepage ID
8575
Smaak
Z
Teller
775
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
wrijf de schnitzels in met peper en zout, leg aan de binnenkant een blad sla. Maak in keukenmachine een mengsel van een stevige hand cashewnoten en twee eetlepels tomatenpuree en drie eetlepels creme frache. Meg dit mengsel met stukjes perzik van een halve perzik uit blik.
Smeer het mengsel uit over de kalfsschnitzels en rol deze op en doe in de uiteinden cocktailprikkers.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ctsijm
Gelegenheid