Bereidingswijze
Bakpapier tussen de springvorm klemmen.
Kruimelbodem maken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Tot gebruik in de koelkast zetten.
MonChou met poedersuiker mengen, slagroom toevoegen en stijf kloppen.
Aanbrengen op de bodem en afdekken met vlavulling.
Op laten stijven in de koelkast.
Kruimelbodem maken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Tot gebruik in de koelkast zetten.
MonChou met poedersuiker mengen, slagroom toevoegen en stijf kloppen.
Aanbrengen op de bodem en afdekken met vlavulling.
Op laten stijven in de koelkast.
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk te maken, zonder oven.
Ingrediƫnten
Mix voor kruimelbodem (Baukje)
Boter
200 gram MonChou
4 dl slagroom
60 gram poedersuiker
1 blik Jonker fris vlavulling (kersen is het lekkerst)
Boter
200 gram MonChou
4 dl slagroom
60 gram poedersuiker
1 blik Jonker fris vlavulling (kersen is het lekkerst)
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm 24 cm
Bakpapier
Bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
123199
Homepage ID
7343
Smaak
Z
Teller
1128
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid