Wildsalade In Banaan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 20:20
Bereidingswijze
Was de banaan en trek een reepje schil eraf.
- Beschadig de rest van de banaan niet.
- Verwijder met een lepeltje voorzichtig het vruchtvlees.
- Besprenkel de binnenkant van de banaan goed met citroensap.
- Het vlees en de helft van het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.
- Doe dit in een kom en vermeng dit met de mayonaise, cayennepeper en gemberpoeder.
- Vul hiermee de banaan en garneer het geheel met zeer goed uitgelekte partjes mandarijn
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
1 stuk(s) banaan
citroensap
50 gram wild (gebraden)
1 eetlepel(s) mayonaise
1 mespunt cayennepeper
zout
1 mespunt gemberpoeder
mandarijnpartjes in blik
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
123002
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
356
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid