Bereidingswijze
Maak een deeg van boter, suiker en bloem.
Voeg de gemalen noten toe.
Vul een boterkoekbakvorm met dit deeg.
Bestrijk de koek met een geklutst ei.
Versier met de amandelen.
Bak de koek in de oven, 175-200 graden, 20-25 minuten.
Voeg de gemalen noten toe.
Vul een boterkoekbakvorm met dit deeg.
Bestrijk de koek met een geklutst ei.
Versier met de amandelen.
Bak de koek in de oven, 175-200 graden, 20-25 minuten.
Ingrediƫnten
- 125 g boter
- 140 g bloem
- 125 g witte basterdsuiker
- 125 g gemalen noten
- 50 g gepelde halve amandelen
- geklutst ei
- 140 g bloem
- 125 g witte basterdsuiker
- 125 g gemalen noten
- 50 g gepelde halve amandelen
- geklutst ei
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
122936
Homepage ID
8733
Smaak
Z
Teller
859
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid