champignonssoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 11:51
Bereidingswijze
Breng de soep volgens gebruiksaanwijzing aan de kook. Bak van tevoren champignons, prei en vlees in vijf minuten.
Voeg dit de laatste minuut van koken al roerend toe. Daarna wijn en koksroom roerend toevoegen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
romige en gevulde champignonssoep
Ingrediƫnten
1 pakje van honig. Franse champignonsoep. 1 prei. 1 ons pekelvlees. 1 ons zeeuws spek. 1 dl. witte wijn,. 125 ml. koksroom. 1 bakje champignons.
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan, maatbeker, mes, borden en bestek.
Leuke tips
Lekker met uienstokbrood en kruidenboter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122933
Homepage ID
8575
Smaak
P
Teller
709
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De prei, pekelvlees, spek en champignons klein snijden. Koksroom en wijn afmeten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ctsijm
Gelegenheid