Kerrie Ajam Djawa

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 15:20
Bereidingswijze
Snij de ui,de knoflook en de rode pepers in strips. Maal de kemerienoten. Snij de kip in stukken en braad deze even aan in wat olie.Haal de kip hieruit, en fruit in de overgebleven olie, de ui, kemerie, knoflook even aan. Voeg de kerrie, trassie, de rode peper, en de laos hier aan toe. Blus dit af met bouillon en kokosmelk. Stoof hierin de stukken kip verder gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kip,20gr kemirienoten, 3tl.kerriepoeder(javaanse) 20gr.laos,1 ui,3 teen knoflook, 3tl trassi, 4st rode pepers, 1dl kokosmelk,3dl.kippebouillon, 1mespunt peper, 1mp.zout, 0,3dl.olie.
Leuke tips
Lekker met rijst en bami
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122900
Homepage ID
5340
Smaak
Z
Teller
1070
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
20 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cilia
Gelegenheid