Rendang

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 15:09
Bereidingswijze
Maal alle kruiden en fruit dit in wat olie. Voeg hieraan de in blokjes gesneden rundvlees toe en bruin het vlees rondom aan. Giet de bouillon, de kokosmelk hierover en breng dit aan de kook. Sluit de pan af met een deksel en laat het vlees verder gaar stoven in een oven van ca. 180 graden celsius.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gr.rundvlees,1 ui,10 st.rode pepers(rood), 20gr. laos, 20gr. sereh, 20gr.gember(vers) 4st. salambladeren, 4 teen knoflook, 2dl. kokosmelk, 3dl. runderbouillon.
Leuke tips
Lekker met rijst of bami
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122898
Homepage ID
5340
Smaak
N
Teller
626
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cilia
Gelegenheid