Papaya Salsa

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 12:37
Bereidingswijze
doe alle ingredienten in een kom en vermeng het goed.
laat het een half uurtje staan voor je het serveert.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
salsa die geserveerd wordt bij kip en/of vis
Ingrediƫnten
Maten****1 c = 250 ml
2 rijpe papaya's
2 jalapeno pepers(groene pepers die er vrij stevig uit zien en hardere schil hebben)
1 bolletje knoflook, fijn gemalen
1 komkommer (geschild, zonder zaden en in dobbelsteentjes gesneden)
1/2 c (125ml) fijn gesneden koreander (vers)
1/2 c (125ml) vers limoen sap
geraspte limoen schil van 2 limoenen.
Hulpmiddelen & keukengerei
kom, "zester" om limoenrasp te maken.--het is een hulpmiddeltje om de schillen van citrusvruchten er dun af te schrapen)
metalen lepel
Leuke tips
heerlijk bij vis of kip
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122886
Homepage ID
4315
Smaak
P
Teller
678
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
komkommer schoonmaken.
papaya's ontdoen van zaden en in dobbelsteentjes snijden
(met handschoenen aan) pepers ontzaden en heel fijn snijden
knoflook heel klein snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
baya
Gelegenheid