Kaasfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 22:37
Bereidingswijze
melk verwarmen, kaas erin laten smelten, gorgonzola erbij, kruiden erbij en binden met maizena.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gesmolten kaas, waarin bijvoorbeeld stokbrood gedoopt kan worden...
Ingrediƫnten
4 dl melk, 600 gram oude geraspte kaas, 100 gram gorgonzola, teentje knoflook, mespuntje oregano, paprikapoeder, thijm en anderhalve eetlepel tomatenpuree, maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
garde, caquelon
Leuke tips
serveren in combinatie met frisse salade en rode wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
122850
Homepage ID
935826
Smaak
N
Teller
1319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen voor het brood
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jpjvdberg
Gelegenheid