Bereidingswijze
Zalm mengen met helft bieslook, mosterd. zout, peper, balsamico azijn, citroensap en helft creme fraiche.
Mengsel in hartjesvormpjes(steekvormpjes) op het bord, goed aandrukken. Vormpjes weghalen. Bovenkant bestrijken met dun creme fraicheen met bieslook en komkommerblokjes garneren.
Mengsel in hartjesvormpjes(steekvormpjes) op het bord, goed aandrukken. Vormpjes weghalen. Bovenkant bestrijken met dun creme fraicheen met bieslook en komkommerblokjes garneren.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
600 gr zalmsnippers
25 gr verse bieslook, fijn gesneden
1,5 tl grove mosterd
1,5 tl balsamico azijn
citroensap
1 bakje creme fraiche
0,5 komkommer in blokjes
peper en zout
25 gr verse bieslook, fijn gesneden
1,5 tl grove mosterd
1,5 tl balsamico azijn
citroensap
1 bakje creme fraiche
0,5 komkommer in blokjes
peper en zout
Leuke tips
Eventueel met wat toast.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122814
Homepage ID
6703
Smaak
N
Teller
366
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid