Bereidingswijze
De gevogeltebouillon met de witte wijn en aceto balsamico inkoken.De deegwaren beetgaar(al dente) koken in een ruime pan met gezouten,kokend water.Laat de pasta uilekken op een theedoek.Verwarm een soeplepel olijfolie en sauteer de groenten.Kruid met peper en zout.De groenten moeten knappend blijven.Voeg de kruiden toe en neem de pan van het vuur.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Reuze ravioli met groenten en kruiden uit de tuin,geparfumeerd met zomerse truffel.
Ingrediƫnten
8 ravioli-deeglapjes van 8 bij 8 cm, 1 zomertruffel van 30 gr,2,5 dl geklaarde kippenbouillon,1dl witte wijn,aceto balsamico,olijfolie,1 courgette,1 bussel jonge pijpui,1 prei,platte peterselie,kervel,peterselie,basillicum,dragon,zout en peper uit de molen,4 schijven gedroogd spek,truffelolie om mee te parfumeren (facultatief)
Hulpmiddelen & keukengerei
Ruime pan ,theedoek
Leuke tips
Leg de ravioli-deeglapjes op voorverwarmde borden.Verdeel de groentenmengeling over het deeg en dek af met een tweede deeglapje.Begiet met saus.Verdeel de schijfjes truffel over de ravioli en dien warm op.Garneer met een schijfje spek en een boeketje kruiden.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122717
Homepage ID
5972
Smaak
P
Teller
1333
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
was de groenten en de kruiden.Snijd de courgette in staafjes van 3cm lang.Snij de prei en de ui in schuine plakjes.De truffel in dunne plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid