Bereidingswijze
Snipper een uitje en bak hem glazig samen met 1 e.l. kerriepoeder. Voeg 2 e.l. schenkstroop, 1 e.l.gembersiroop en een 0,5 e.l. ketjap toe. Laat het vocht verdampen. Vul met dit mengsel de kalkoenfilets.Maak de filet dicht met een of meerdere cocktailprikkers. Bak de filets gedurende ongeveer 15 minuten bruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk stukje gevogelte dat ik zelf met de kerstdagen had klaargemaakt
Ingrediƫnten
1 ui, 4 kalkoenfilets, kerriepoeder, schenkstroop, gembersiroop, ketjap, cocktailprikkers, bakboter
Leuke tips
Lekker met een frisse salade en aardappelkroketjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122526
Homepage ID
8579
Smaak
N
Teller
2433
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de filets in zodat het een zakje wordt. het maakt niet veel uit als dit niet heel goed lukt, want dat kun je d.m.v. de cocktailprikkers wel herstellen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid